قهوه موکا گانودرما

قهوه موکا نوع دیگری از فرآورده های قهوه است که از ترکیب اسپرسو، شیر داغ و شکلات شیرین تهیه می شود. به عبارتی دیگر برخی آن را نوع شکلاتی کافه لاته می دانند، اما باید اذعان داشت که در هر منطقه ای با توجه به مذاق غالب مردم آن محل تغییراتی جزئی در آن اعمال شده است به عنوان مثال در جایی ممکن است یک لایه شیر و یا یک لایه خامه به جای شکلات داغ در بالای این نوشیدنی استفاده شده باشد و یا به هر نحو دیگری که نام بردنشان از حوصله متن خارج خواهد بود.

همین کافیست که بدانید این نوع قهوه از مواد متفاوتی تشکیل شده است. اما قهوه موکا گانودرما دکتر بیز علاوه بر تغییرات دیگر یک فاکتور اساسی دیگر نیز دارد که سبب ایجاد تفاوت بسیار بیشتری در میان دیگر نمونه ها می شود و آن هم بکار بردن قارچ جادویی گانودرما در ترکیب این نوشیدنی می باشد.اگر تمایل به مصرف و خرید قهوه موکا گانودرما دارید با ما همراه باشید.

ترکیبات قهوه موکا گانودرما شامل پودر قهوه، پودر ریشی (گانودرما لوسیدوم) جینسینگ می باشد. دانه های قهوه یکی از مورد استفاده ترین خوراکی های غذایی در سطح جهانی است. این محبوبیت به دلیل داشتن خواص بسیار بالا و تغییر در روحیه و طعم دلنشین آن حاصل شده است.

از جمله موارد درمانی قارچ گانودرما می توان به درمان آلزایمر و پاریکنسون که درمان مشخصی ندارند اشاره کرد. میتوان احتمال ابتلا به آنها را با مصرف پودر قهوه موکا گانودرما کاهش داد. به خصوص پاریکنسون که به دلیل کاهش دوپامین به وجود می آید و گانودرما میتواند از آن جلوگیری کند. و همچنین به علت وجود دانه قهوه در بسیاری از رژیم ها و مکمل های غذایی به منظور کاهش میزان چربی استفاده می‌شود. این موضوع نیز به دلیل وجود کافئین است که باعث میشود میزان سوخت و مصرف چربی در بدن افزایش پیدا کند. این چربی سوزی به طور چشمگیری قدرت بدنی و فعالیت های بدن را میتواند بهبود بخشد.

کافئین در واقع باعث فعال شدن پیامی میشود تا سلول های چربی شروع به سوختن کنند و ایجاد انرژی را برای بدن فراهم آورند. همچنین کافئین سطح آدرنالین را در خون بالا میبرد و سلول های چربی به عنوان سوخت مورد نیاز بدن مصرف میشوند. در نتیجه خوردن قهوه قبل از تمرین و باشگاه های ورزشی بسیار مفید است. گانودرما دارای مواد غذایی مهمی می باشد که شامل ویتامین های B12، B5، B3 و سطح بسیار زیادی از انتی اکسیدان است.

نحوه مصرف
یک بسته را داخل فنجان موردنظر بریزید، آب جوش به آن اضافه کنید، هم بزنید، و از قهوه موکا لذت ببرید! همچنین می توانید بعد از هم زدن منتظر بمانید تا خنک شده و بعد با یخ سرو کنید تا شکل قهوه خامه ای تر شود.

میزان آنتی اکسیدان در این نوشیدنی حتی از تمام میوه ها و سبزیجات موجود بیشتر است و برای رژیم های غذایی فوق العاده مفید است. در نتیجه برای پیش گیری از سرطان، به خصوص کبد و روده بسیار موثر است. دیابت نوع دوم که سیصد میلیون نفر را در تمام دنیا تحت تاثیر قرار داده است نیز توسط گانودرما قابل پیشگیری است و میتواند احتمال ابتلا به این نوع از دیابت را بین 23% تا 50% کاهش دهد.

گانودرما لوسیدوم به کار رفته در قهوه موکا گانودرما برای سلامت کبد که عضو بسیار مهمی از بدن است هم اهمیت ویژه ای دارد. به خصوص میتواند از ابتلا به هپاتیت و التهاب شدید کبد نیز جلوگیری کند. همچنین براساس مطالعاتی که دانشگاه هاروارد انجام داده است، کافئین میتواند میزان مشکلات روحی و افسردگی را نیز کاهش داد و در بهبود روجیه تاثیر مثبتی داشته باشد.

قهوه های گانودرما در طعم های مختلفی تولید و عرضه شده اند و برای کسانی که از بیماری قند (دیابت) رنج میبرند اکیدا توصیه میگردد . دقت کنید نیمه عمر مصرف هر ساشه حدود 24 تا 48 ساعت است و این یعنی شما باید دوره مصرف را در بازه های یک روزه یا نهایتا دو روزه کامل کنید . مصرف چند ساشه از این قهوه آن هم به صورت پراکنده مطمئنا خواص درمانی آن را برای شما مشهود نمی سازد .

برای اینکه نتیجه فوق العاده آن را در کاهشِ قندِ مضرِ بدن و بهبود سلامت عمومی ببینید باید حداقل دو دوره و به صورت منظم از این قهوه استفاده کنید . مصرف این قهوه و هم خانواده های آن به هیچ وجه با بیماری قند و یا حتی بیماری هایی همچون گرفتگی قلب و عروق منافات نداشته و بسیار مفید است.

اگر مایلید نسبت به قهوه و خواص معجزه آسای آن اطلاعات بیشتری بدست بیارید به هیچ وجه مقاله خواص قهوه های گانودرما رو از دست ندید. ضمنا غیر از بیماری قند این مکملِ سلامتیِ بی نظیر روی اکثر بیماری ها تاثیر مثبت داشته و علائم بهبود پس از چند دوره مصرف، کاملا مشهود است.

قهوه لاته

قهوه لاته دکتر بیز یکی از محصولات این شرکت است که به واسطه وجود قارچ گانودرما از خواص زیادی هم برخوردار می‌باشد. این محصول یک نوع قهوه فراوری شده است که از ترکیب اسپرسو با شیر بخار داده تولید می‌شود. این ترکیبات با میزان های مختلف طعم های غالب متفاوتی را ایجاد می کنند و البته برای ساعت مختلفی از روز نیز قابل استفاده می باشند. حال شرکت بیز با اضافه کردن قارچ گانودرما لوسیدیوم سعی در تولید محصولی خوراکی درمانی کرده است که علاوه بر سلامت روحی و لذت نوشیدن سلامت جسمی شما را نیز تامین نماید. در ادامه با ما همراه باشید تا ببینیم قهوه لاته گانودرما چگونه به این مهم دست پیدا خواهد کرد.

ویژگی های قهوه لاته گانودرما:

- طعم شیرین و خامه ای برای شروع روز
- بدون نیاز به صرف زمان طولانی برای آماده کردن لاته روزانه
- حاوی قارچ گانودرما لوسیدوم ارگانیک


ترکیبات قهوه لاته گانودرما:

در تولید این قهوه لاته از دانه های قهوه عربیکا استفاده شده است که از بهترین ها و غنی ترین دانه های قهوه در دنیا به حساب می آید. همچنین هر بسته کافه لاته حاوی 2gr فیبر است. و در آخر برگ برنده و جادویی کافی لاته، قارچ گانودرما لوسیدوم می باشد که به آن قارچ رِیشی قرمز هم می گویند و به طعم قهوه غنا داده و فواید مخصوص به خود را دارد. قارچ های گانودرما حاوی تری ترپنوئیدها و اسیدهای آمینو هستند. این قارچ ها آداپتوژن یا سازش زا می باشند.

گانودرما لوسیدوم هزاران سال است که در فرهنگ سنتی آسیا مورد استفاده قرار می گیرد. معنی گانودرما لوسیدوم قدرت معنوی است، درحالیکه ژاپنی ها به آن رِیشی به معنی پادشاه گیاهان می گویند.

آخرین عنصر که از این نوشیدنی قهوه لاته می سازد، خامه است، استفاده از خامه در قهوه لاته امری انتخابی است اما از آنجایی که به آن طعمی شیرین و خامه ای می دهد بسیار مورد توجه همگان قرار گرفته است.

نحوه مصرف قهوه لاته گانودرما:
یک بسته را داخل فنجان موردنظر بریزید، آب جوش به آن اضافه کنید، هم بزنید، و از قهوه تان لذت ببرید!همچنین می توانید بعد از هم زدن منتظر بمانید تا خنک شده و بعد با یخ سرو کنید تا شکل قهوه خامه ای تر شود.

ارزش غذایی قهوه لاته گانودرما:
میزان مصرف: 1 پیمانه (21g)
تعداد در هر بسته بندی : 20 عدد
کالری برای هر بار مصرف: 90 کالری
کالری چربی: 20

درصد ارزش روزانه
چربی 2g 3%
چربی اشباع شده 2g 10%
چربی ترانس 0g 0%
کلسترول 0%
سدیم 25mg 1%
کربوهیدرات 17gr 6%
فیبر 2g 8%
شکر 13g
پروتئین 1g
ویتامین A 0%
ویتامین C 0%
کلسیم 2%
آهن 2%
*درصد ارزش روزانه براساس رژیم 2000 کالری است. ارزش روزانه شما بسته به کالری موردنیازتان کمتر یا بیشتر خواهد بود.
مواد اصلی تشکیل دهنده قهوه لاته گانودرما:
شکر، خامه غیرلبنی [شربت گلوکز جامد، چربی گیاهی، سدیم کازئینات (یکی از مشتقات شیر)، دی پتاسیم فسفات، پنتاسدیم تری فسفات، سیلیکون دی اکسید، مونو و دی گلیسیرید و ریبوفلاوین)، قهوه فوری، پودر (گانودرما لوسیدوم)

قهوه های گانودرما در طعم های مختلفی تولید و عرضه شده اند و برای کسانی که از بیماری قند ( دیابت ) رنج می‌برند اکیدا توصیه میگردد. دقت کنید نیمه عمر مصرف هر ساشه حدود 24 تا 48 ساعت است و این یعنی شما باید دوره مصرف را در بازه های یک روزه یا نهایتا دو روزه کامل کنید. مصرف چند ساشه از این قهوه آن هم به صورت پراکنده مطمئنا خواص درمانی آن را برای شما مشهود نمی‌سازد. برای اینکه نتیجه فوق العاده آن را در کاهشِ قندِ مضرِ بدن ببینید باید حداقل دو دوره و به صورت منظم از این قهوه استفاده کنید. مصرف این قهوه و هم خانواده های آن به هیچ وجه با بیماری قند و یا حتی بیماری هایی همچون گرفتگی قلب و عروق منافات نداشته و بسیار مفید است. شما می توانید برای خرید قهوه لاته گانودرما و مدل های دیگر از همین صفحه اقدام نمایید و اگر مایلید نسبت به قهوه و خواص معجزه آسای آن اطلاعات بیشتری بدست بیارید به هیچ وجه مقاله خواص قهوه های گانودرما رو از دست ندید.